lauantai 23. maaliskuuta 2013

Vuosikokouksen satoa

Eilen pidettiin vuosikokous, jossa puheenvuoroja käytettiin vilkkaasti ja tehtiin päätöksiä tulevasta toiminnasta. Toimintakaudella 2013 jatketaan urheilukentän kunnostusta ja kunnossapitoa sekä kylätapahtumien järjestämistä yhteistyössä kyläkauppa Hannu Kurikkalan kanssa. Lisäksi on suunnitteilla toimintaa koiraharrastajille. Yhdistys on myös sitoutunut hakemaan avustuksia Pölkönjärven patohankkeelle ja tukemaan hanketta saatujen avustusten verran. Sovittiin myös ettei jäseniä ensi vuonna kutsuta vuosikokoukseen postitse, vaan lehti-ilmoitus riittää.

Hallituksessa erovuoro lankesi arvalla Sami Asikaiselle, Riikka Lipposelle ja Arto Rautiaiselle. Kaikki valittiin uudelleen hallitukseen. Ensi vuonna erovuorossa ovat Hannu Liukkonen, Riku Räihä ja Satu Räihä.

Hallitus on sopinut hakevansa toiminta-avustuksia kaupungilta ennen maaliskuun loppua ja kokoontuvansa seuraavan kerran 16. huhtikuuta. Hallituksen kokouksessa sovitaan muun muassa sen jäsenten vastuutehtävät mukaanlukien yhteyshenkilö, jolle yhdistyksen asioissa voi soittaa. Ilmoitus yhteydenpitomahdollisuuksista tulee kyläkaupalle huhtikuun loppupuolella.

Kiitos vielä vuosikokoukseen osallistuneille, erityisesti vastuutehtäviä hoitaneille sekä Eevalle talkootyöstä!

Näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti